Nejnovější recenze ze sekce Popisovače
- Kvalitní produkt
Mohu jen doporučit, jsem apokojená
OBSAHUJE PESTROU ŠKÁLU BAREV, VELMI DOBŘE SE S NIMI PRACUJE.
Kvalita
- Super na detaily
- Hezky kryje
- Malovat Brush pens je jako malovat peříčkem. Velice jemný hrot, kterým se dají udělat detailní prvky.
- Nevím, jestli je to nevýhoda, ale před lakovaním je dobré počkat delší dobu než u klasických akrylových fixů
- píše
- Kvalitní produkt
- velmi dobré a svěží pigmenty
- bohatý barevný výběr
- štětcový hrot je poddajný, pružný a drží tvar i po intenzivním používání
- jejich vodorozpustnost nejlépe vynikne na akvarelovém papíře střední kvality
- dají se míchat mezi sebou, nebo opakovaným nanášením zvyšovat intenzitu barvy, což je skvělé pro monochromatické skicování
- vhodné pro ilustraci, komix, urban sketching apod.
- dobře spolupracují s akvarelovými Ecoline a Karin
Marvy Uchida jsem si vzala na zkoušku a velmi příjemně mě překvapily. Jejich barvy jsou živé, ale při tom ne agreivně umnělé, práce s nimy jde velmi lehce. Štětcový hrot reaguje na přítlak perfektně, takže bez problému uděláte jak velmi tenkou linku, tak širokou stopu. Dobře se drží v ruce.
Drobná poznámka: U 140g papíru skicáků značky Royal Talens řada Art creation dochází k propíjení sytějších pigmentů.
fixy s razítkem za rozumnou cenu
kvalita
Kupuji opakovaně.
Kupuji opakovaně.
Toto pwro pouzivam nejcasteji . Krasne dela kontur. Pekne kresli. Nerozmazava se super
Krasne pestre barvy. Abnormalne kryci. Po zalakovani se neroznazavaji. Jsme snima spokojena
Tak tohle je bomba. Naporste krasne fixy. Hlavne tak neuveritwlne kryci ze jsme takove jeste nevidela. Krasne pestre barvy. Maluji s nima denne a opravdu .rychle schnou. A barvy i po zalakovani krasne drzi.nic se nerozmaze.
- Krasne slaboucke pero na detaily. Opravdu hezky kresli.mam jeste jedno trochu silnejsi. Je to super zbozi. Rada maluji cwrne okraje a tohle pero je idealni.
- klasika
- Spokojenost